Ingredients (4 people):
- 4 jarné cibuľky, nahrubo nasekané
- 1 zväzok koriandra
- 1 paprička jalapeño (so semienkami)
- 2 strúčiky cesnaku
- 450 g mletého kuracieho alebo morčacieho mäsa
- 1 limetky Šťava
- 5 ml mletej rasce (±1 lyžička)
- 5 ml mletej papriky (±1 lyžička)
- 50 g strúhaného syra podľa vlastného výberu (±½ cup)
- Soľ a čierne korenie na dochutenie
- Na podávanie:
- Hamburgerové žemle, guacamole, šalát, nakrájané paradajky, nakrájaná červená cibuľa, mexická pálivá omáčka...
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 16 min.
Standing time: 10 min.
Difficulty: easy
Preparation:
V Supersonic šéfovi nasekajte nadrobno cibuľu, koriander, papričku Jalapeňo a cesnak. nasekajte nadrobno cibuľu, koriander, papričku Jalapeňo a cesnak.
V Mise ultimátum 3 l dôkladne premiešajte ostatné prísady s cibuľovou zmesou.
Vytvarujte 4 hamburgery pomocou Hamburgrovača.
Príprava v Micro pro grilu:
Vložte dva hamburgery do Micro pro grilu 1,5 l, veko dajte do nízkej polohy a varte v mikrovlnnej rúre 4 minúty na 900 W. Hamburgery otočte a varte ďalšie 4 minúty dozlata (vnútorná teplota mäsovej zmesi by mala dosahovať 74°C). Rovnako pripravte zvyšné 2 hamburgery.Príprava na sporáku:
Vo veľkej panvici rozohrejte olej na strednom plameni, hamburgery opekajte z oboch strán 5-6 minút, potom ich otočte a opekajte ďalších 5-6 minút (vnútorná teplota mäsa by mala dosahovať 74 °C).Pred podávaním nechajte hamburgery 5 až 10 minút odpočívať.
Podávajte v hamburgerovej žemli s ďalšími ingredienciami podľa vlastnej chuti.
Additional Note: