Ak si budete ďalej prehliadať túto stránku, akceptujete používanie súborov cookie, vďaka ktorým získavame štatistiky návštevníkov a ktoré nám umožňujú poskytnúť vám cielený obsah prispôsobený vašim záujmom a zabezpečujú interakciu so sociálnymi sieťami.  Ďalšie informácie o súboroch cookie a ich nastaveniach nájdete v našich zásadách ochrany osobných údajov.

Späť k výsledkom

GAZPACHO S FENIKLOM

  • Tupperware GAZPACHO S FENIKLOM

Inštrukcie

Ingrediencie

4 osôb

  • 5 paradajok
  • 1 červená paprika
  • 1 uhorka
  • 1 strúčika cesnaku
  • 25 ml vínneho octu
  • 30 ml olivového oleja
  • 5 g sare
  • 5 g piper
  • 1 malý fenikel
  • 250 ml dobre vychladenej vysokopercentnej smotany
  • 1 g feniklových semienok
  • Soľ a čierne korenie na dochutenie

Trvanie

15 minút

Úroveň obtiažnosti

stredná

Priemerná cena

stredná




Inštrukcie

  1. Zeleninu ošúpte Univerzálnou škrabkou a všetko okrem fenikla nakrájajte na kocky

  2. Paradajky rozmixujte v Super šéfovi a vzniknuté pyré prelejte do Merného mixu II 2 l.

  3. V Super šéfovi rozmixujte papriku, uhorku, cesnak, ocot a 25 ml olivového oleja. Túto zmes prilejte k paradajkovému pyré. Dochuťte soľou a čiernym korením.

  4. Na Mandolíne nakrájajte fenikel na tenké plátky. Zľahka osoľte a premiešajte s 5 ml olivového oleja.

  5. Gazpacho podávajte v pohároch s feniklovou penou a ozdobené plátkami fenikla.

  6. FENIKLOVÁ PENA:

    V Rýchliku II vyšľahajte smotanu. Pridajte feniklové semienka, soľ a čierne korenie.

  7. Podávajte dobre vychladené.

 
Top