Ingredients (4 people):
1 vajíčko (strednej veľkosti)
1 lyžica krupicového cukru (± 15 ml)
1 lyžička vanilkového cukru (± 5 ml)
2 lyžice hladkej múky (± 30 ml)
1 štipka prášku do pečiva (± 1ml)
Na ozdobenie:
3 veľké lyžice šľahačky
200 g jahôd
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 3 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. V Mise na šľahanie 3 l vyšľahajte pomocou Optimum II metly hrebeňa vajíčko, cukor, vanilkový cukor a múku zmiešanú s práškom do pečiva.
2. Zmes nalejte do Micro pochúťky a dajte do mikrovlnnej rúry (bez veka) na 2,5 - 3 min. na 360 W.
3. Pomocou Šikuly vyklopte cesto na mriežku, kde ho necháte vychladnúť.
4. Opláchnite jahody, odstráňte stopky a nakrájajte ich na polovicu Nožom na zeleninu U-Series.
5. V Rýchliku II vyšľahajte šľahačku. Koláč ozdobte šľahačkou a jahodami.