Skip to content
Back to Recipes

Rezance na ázijský spôsob

Rezance na ázijský spôsob

Ingredients (3 people):

- 60 g ryžových rezancov
- 50 g mrkvy
- 1 šalotka
- 1 strúčik cesnaku
- 25 g kešu orieškov
- 50 g cukety
- 50 g vareného kuracieho mäsa
- 4 vetvičky koriandra
- 1 lyžička sójovej omáčky (± 5 ml)
- 1 lyžička cukru (± 5 ml)
- 1 lyžica slnečnicového oleja
(± 15 ml)
- Soľ a čierne korenie

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 25 min.

Difficulty: average

Preparation:

1. Predhrejte rúru na 200°C / st. 6-7 v režime s ventilátorom.
2. Rezance namočte do malého množstva teplej vody na 4 minúty. Opatrne sceďte.
3. Ošúpte mrkvu, šalotku a cesnak. Cesnak rozkrojte na dve polovice a odstráňte zelené jadro.
4. V Mlynčeku II s nástavcom na jemné strúhanie postrúhajte kešu oriešky, cuketu a mrkvu.
5. V Tornáde nasekajte kuracie mäso, koriander, cesnak a šalotku.
6. V Mernom mixe II 2 l zmiešajte všetky ingrediencie dohromady.
7. Umiestnite Silikónovú formu kopčeky na studenú mriežku z rúry a rovnomerne rozdeľte zmes z Merného mixu II 2 l do každého kopčeka.
8. Pečte v rúre 25 minút.