Ingredients (4 people):
- 425 g opláchnutých a osušených čiernych fazúľ z konzervy
- 75 g strúhanky (±¾ šálky)
- 1 červená paprika
- 5 ml sušeného cesnaku (±1 lyžička)
- 4 vetvičky koriandra
- 5 ml soli (±1 lyžička)
- 1 limetky (Šťava)
- Na podávanie:
- Hamburgerové žemle, koriandrové lístky,nakrájané paradajky, nakrájaná červená cibuľa
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
V Supersonic šéfovi nasekajte najemno všetky prísady na hamburgerovú zmes.
Zo zmesi vytvarujte 4 hamburgery pomocou Hamburgrovača.
Príprava v prístroji Micro pro gril:
1. Vložte dva hamburgery do Micro pro grilu 1,5 l, veko umiestnite do nízkej polohy a varte v mikrovlnnej rúre 8 minút na 900 W. Hamburgery otočte a varte ďalšie 2 minúty.
2. Pripravte zvyšné 2 hamburgery, vložte ich do Micro pro grilu a varte v mikrovlnnej rúre 6 minút na 900 W. Otočte ich a varte ďalšie 2 minúty.Príprava na sporáku:
Vo veľkej panvici rozohrejte olej na strednom plameni a hamburgery opekajte z oboch strán 5-7 minút.Príprava v rúre:
1.Z rúry vyberte mriežku a predhrejte ju na 190 °C. Na studenú mriežku položte Silikónovú podložku s okrajom.
2. Hamburgery položte na podložku a pečte približne 20 minút. Počas pečenia hamburgery otočte.Hamburgerovú žemľu rozrežte na polovicu, na jednu polovicu položte hamburger a ďalšie požadované ingrediencie a podávajte.
Additional Note: